KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sportowe

Puchar KINDER JOY OF MOVING

W ostatnią niedzielę w Ozorkowie  rozgrywany był finał wojewódzki KINDER JOY OF MOVING.  Łódzka WIFAMA, której zawodnicy to w większości uczniowie Szkoły Podstawowej nr 56 miała swój zespół w każdej kategorii wiekowej.Wszystkie zespoły zaprezentowały się bardzo dobrze i łod...

ZDOBYLIŚMY VICEMISTRZOSTWO WOJEWÓDZTWA ŁÓDZKIEGO W SIATKÓWCE CHŁOPCÓW

19.02 w hali łódzkiej WIFAMY rozegrał się finał wojewódzki Igrzysk Dzieci w siatkówce chłopców. Do walki w dwóch grupach stanęło sześciu mistrzów rejonu Województwa Łódzkiego.Pięćdziesiąta szósta w fazie grupowej gładko rozprawiła się 2:0 ze szkołami z Be...

ZŁOTO DLA CHŁOPCÓW W MISTRZOSTWACH ŁODZI

Szkoła Podstawowa nr 56 w Łodzi była gospodarzem Finału Mistrzostw Łodzi w piłce siatkowej chłopców w ramach IGRZYSK DZIECI. Do turnieju prócz gospodarza awansowały SP 91, SP 137 oraz SP 79.Pięćdziesiąta szósta bez straty seta pokonała wszystkich rywali i stanęła na najwyższym stopniu podium i to...

WICEMISTRZOSTWO POLSKI DLA ŁÓDZKIEJ WIFAMY

W wielkim 25 finale Kindersport w Zabrzu wzięły udział 32 zespoły w każdej kategorii wiekowej. Nie zabrakło zawodników łódzkiej Wifamy, która reprezentowała województwo w dwóch kategoriach wiekowych- „trójek” i „czwórek” chłopców. W całej e...

AWANS DO WIELKIEGO OGÓLNOPOLSKIEGO FINAŁU KINDER+SPORT

W piątkowe popołudnie w hali MOSIR Ozorków rozegrał się finał wojewódzki rozgrywek mini siatkówki chłopców w kategoriach „trójek” i „dwójek”. Do tej fazy rozgrywek awansowały aż dwie „trójki” WIFAMY Łódź. Obydwie po bardzo dobre...

AWANS WIFAMY

14.05.2019
AWANS WIFAMY

AWANS WIFAMY

14.05.2019

AWANS WIFAMY DO WIELKIEGO OGÓLNOPOLSKIEGO FINAŁU KINDER+SPORTW niedzielę w hali łódzkiej WIFAMY odbył się finał wojewódzki rozgrywek mini siatkówki w kategorii „czwórek”. Aż dwa zespoły Wifamy awansowały do finału rozgrywek i oba bardzo dobrze zaprezentowały się w turnie...

DWA SREBRNE MEDALE W DWÓCH KATEGORIACH DLA WIFAMY ŁÓDŹ

Po kilkumiesięcznych zmaganiach zakończyły się rozgrywki Ligi Mini Siatkówki Województwa Łódzkiego. W odbywającym się w Bełchatowie turnieju finałowym w każdej kategorii wiekowej spotkały się już tylko najlepsze zespoły województwa. Oczywiście w każdej kategorii nie zabrakło również z...

Dwa Złote Jokery Dla Wifamy Łódź

W miniony weekend siatkarze Łódzkiej WIFAMY wzięli udział w XIV Ogólnopolskim Turnieju Mini Siatkówki „JOKERY Glinka Academy”. W sobotę rywalizacja toczyła się w kategorii „trójek”. Świetnie w turnieju zaprezentowali się młodzi Łodzianie, którzy nie przegr...

JESTEŚMY VICEMISTRZEM ŁODZI W PIŁCE SIATKOWEJ CHŁOPCÓW

Turniej finałowy Igrzysk Młodzieży Szkolnej rozegrał się 6 marca w hali łódzkiej WIFAMY. Uczniowie SP 56 świetnie zaprezentowali się w turnieju wygrywając 2:0 ze Szkołą Mistrzostwa Sportowego Marcina Gortata oraz 2:0 ze Szkołą Podstawową nr 137. W ostatnim meczu decydującym o zdobyciu mistrzostwa przeciwnikiem S...

IX OGÓLNOPOLSKIM TURNIEJU MINI SIATKÓWKI „ŁÓDŹ 2019”

W piątek 8 marca w hali łódzkiej Wifamy odbywała się wielka siatkarska impreza dla dzieci. Na ulicę Niciarnianą zawitały najlepsze zespoły mini siatkówki z całej Polski a wśród nich Mistrz Polski PSP 11 Kędzierzyn-Kożle oraz brązowy medalista KINDER+Sport  KAEMKA Starogard Gdański. Turniej roz...