KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Klasy IV - VI

CodeWeek w naszej szkole

Uczniowie klas IVa, IVb i Va wraz z nauczycielem informatyki utworzyli wydarzenie "Zabawy z kodowaniem" w ramach Europejskiego Tygodnia Kodowania 2019.Chwalimy się uzyskanym certyfikatem!...

Wycieczka do Warszawy

W dniu 28.02.2019r. odbyła się wycieczka w do Warszawy w której uczestniczyli uczniowie klas: VIIa, VIIb i VIIIb. Głównym celem wycieczki było zwiedzanie Muzeum Powstania Warszawskiego oraz znajdującego się nieopodal Stadionu Narodowego, kształtowanie nawyków kulturalnego zachowania się w miejscu p...

Śladami Marszałka Józefa Piłsudskiego

Dn.18 grudnia 2018r. uczniowie klasy VIIa uczestniczyli w warsztatach zorganizowanych przez pracowników Wojewódzkiej Biblioteki Publicznej im. Marszałka J. Piłsudskiego w Łodzi. Tematem spotkania była gra pt." Śladami Józefa Piłsudskiego". Uczniowie obejrzeli prezentację multimedialną dotyczącą 100...

II RAJD ROWEROWY KLASY 4D

Wczoraj nasi dzielni uczniowie z klasy 4 D po raz kolejny pożegnali stary rok szkolny na rowerach. Pokonali ekstremalnie trudną w tym roku trasę 28 km, zwiedzili najstarszy zabytek w Łodzi, wykazali się odwagą i wytrwałością w Parku Linowym w Arturówku i jeszcze mieli siłę na klasowe leśne wyścigi zorganizowane ...

II miejsce w konkursie botanicznym.

W XIX edycji konkursu ekologiczno - botanicznego organizowanego przez Ogród Botaniczny i SP 11 w Łodzi reprezentantkami naszej szkoły były Weronika Antoszczyk, Natalia Budniak i Weronika Tasarz - uczennice klas VII. Dziewczynki rozpoznawały rośliny kwitnące wiosną, rozwiązywały test zawierający pytania doty...

Znowu biegamy!!!

Znowu biegamy!!!Z inicjatywą wystąpili uczniowie, którzy w ubiegłym roku szkolnym setką przebiegniętych kilometrów uczcili 100 - lecie szkoły. Do ubiegłorocznej grupy: Weroniki, Inez i Ingi z klasy VII c oraz Wiktora i Łukasza z klasy VII a dołączyły Iza i Zuzia z VII c. Dziś spotkaliśmy się po raz pier...

Uczniowie z klasy VI A i VI B  pod opieką Ewy Lasek 09 marca 2018 r.  gościli w Przedszkolu Miejskim nr 105 przy ul. Szamotulskiej 9, prezentując dzieciom własne interpretacje kilkunastu bajek Jana Brzechwy. Przedszkolaki z uwagą śledziły losy literackich bohaterów, podziwiając recytację młodych artyst...

TURNIEJ KLAS SIÓDMYCH – „KLASA MISTRZÓW”

19 marca 2018 r. na godzinie wychowawczej odbył się turniej siódmoklasistów o tytuł „Klasy Mistrzów”. Zadania konkursowe odnosiły się do zakresu wiedzy i umiejętności uczniów klasy siódmej z języka polskiego, matematyki i biologii. Reprezentanci poszczególnych klas ...

Walentynki 2018

Dn. 14 lutego corocznie obchodzone jest święto zakochanych. Zwyczajem w tym dniu jest wysyłanie  listów ( często pisanych wierszem)  oraz obdarowywanie się drobnymi upominkami osób. Uczniowie klas czwartych podczas zajęć komputerowych wykonywali walentynki w programach graficznych....